B1NETWORK - B2B NETWORKING I HELE LANDET
B1Network specialiserer sig i at skabe netværk indenfor business 2 business og udvider løbende med nye netværksgrupper.

De havde specielle krav, hvor administration af grupperne stod øverst, og skulle desuden kunne styre medlemsbetalinger og tilmeldinger, både af gæster og medlemmer.

Det opfyldte UNIQ SOLUTIONS til fulde, ved at udvikle vores eget system til lige netop B1Network - på den måde kunne kunden få tingene præcist som ønsket og kunne derfra fokusere på at udvide konceptet med nye grupper.
Oversigt over gruppen Næstved

Administratorer kan styre alle aspekter af gruppen, såsom vedtægter, medlemsliste, sortlistede medlemmer, mødeoprettelse med dagsordener, fakturering for gæster og medlemmer, gruppe dokumenter og meget andet, altsammen igennem det system UNIQ SOLUTIONS har udviklet præcist til deres formål og krav.

 

   

  VIRKSOMHEDSPROFILERING
B1Network benyttes ligeledes til at reklamere for medlemmernes virksomheder, og derfor profileres alle medlemmer på forsiden, men logo og en kort beskrivelse. Ligeledes kan man se alle medlemmers data og forretningsområder på listen over medlemmer.

Man kan også, som besøgende på deres side tilmelde sig netværksmøder som gæst, hvis man er interesseret i hvad de kan tilbyde og gerne vil møde folkene bag.Eksempel på en mødetilmelding som gæst