BPA SUPPORT - UNIKKE BEHOV

BPA Support er et selskab der administrerer handicap ordninger, som startede i 2011. Det startede med de skulle have en simpel hjemmeside, men allerede i den første måned, havde vi en dialog med BPA Support som også havde nogle meget unikke krav om noget helt andet:

Udvikling af et system til at tage sig af alt administrativt i forbindelse med BPA / handicapordninger.

De søgte at få det bedste af det bedste, og det skulle være en af grundstenene i deres konkurrencemæssige fordele og marketing. Samtidig skulle systemet tilbyde en hidtil uhørt gennemsigtighed i økonomi, overfor borgere, hjælpere og kommunerne.
Det skulle kunne assistere borgere i alle administrative opgaver i deres hverdag, fra vagtplanlægning, afholdelse af M.U samtaler, til udarbejdelse af APV.

Set fra hjælpernes side skulle du kunne logge ind og se deres vagtplaner, bytte vagter, sygemelde sig, afgive vagter, tilrette tider, se kollegaers kontaktoplysninger, løndata med simulering af kommende udbetalinger og meget mere.

Fra adminitratorens side skulle der kunne holdes styr på flere hundrede ansatte og borgere, administrere timer, afregne overfor kommuner, beregnes løn og styres ansættelsesforhold og lønparametre.

Den dag i dag benyttes systemet af op mod 300 brugere til alle ovenstående opgaver og meget mere.
Systemet har udviklet sig til noget vi aldrig kunne have planlagt da projektet blev søsat i slutningen af 2011.

Men en ting er sikkert, vi har langt oversteget de mål der blev sat dengang

Samtidig har der givet UNIQ SOLUTIONS stærke kompetencer indenfor beregning af løn baseret på vekslende timetakster og diverse tillæg som feriepenge, pension, ATP mm.

Grundet UNIQ SOLUTIONS direktør, Martin Klausen har arbejdet sideløbende som handicap hjælper i over 6 år, har vi netop haft den indgående kendskab til branchen, der har gjort at vi faktisk fik fri tøjler af BPA Support til alt, fra design og layout til funktionaliteter.
Vi er også allesammen sikre på at det er netop denne indgående kendskab til branchen, samt vores modvilje til at gå på kompromis med kvalitet og funktioner.

Der er selvfølgelig også taget højde for at det benyttes af folk med handicaps, så er alle steder er mulighed for at forstørre tekster mm.

 

   

  MOBIL LØSNING
Der er i dag i branchen meget fokus på responsivt webdesign.
Det stod hurtigt klar at have en side er tilpassede sig automatisk til mobile enheder langt fra var det optimale.

Der blev taget et valg om, at BPA Support ønskede sig et decideret mobilt system, som så ud og fungerede som var det en APP, uden bøvlet med at udvikle 3 Apps, nemlig til iPhone, Android og Windows Phone.

UNIQ SOLUTIONS tog denne udfordring op, og vi er stadig igang med at udvikle den mobile del, og der er flere der tror det er en App, men det er ganske simpelt en del af web siden, der er udviklet over et mobilt framework så det ligner og fungere 100% som en App.

Se bare på skærmbillederne herunder og bedøm selv!