BYD DINE KUNDER VELKOMMEN MED STIL

UNIQ SOLUTIONS DANMARK tilbyder også opsætning/udvikling af webshops, uanset dit forretningsområde.

Vi bygger shops over Dandomains webshop system, og har tillige udviklet vores eget shopsystem, som kan tilpasses 100% til alle behov.

Uanset om du vælger vores eget shopsystem eller Dandomains, sætter vi dig godt ind i tingene, og administrationen af dit online katalog er som en leg!

KØBSOPLEVELSEN

Købsoplevelsen skal altid sættes i fokus, hvis du ønsker en succesfuld webshop.

Det handler simpelt hen om at gøre det så nemt for dine kunder at købe på dit site som overhovedet muligt, samtidig med at ale produkter skal præsenteres på en meget overskuelig måde, som er let at navigere i.

Det er bevist at jo mere der fokuseres på simplicitet og at have købsoplevelsen i fokus, hæver shoppen konverteringsrate.

Konverteringsraten er et udtryk for hvor mange af dine besøgende kunder, der rent faktisk ender med at blive en betalende kunde.

25.000 besøgende om måneden kan være attraktivt, men hvis under 1% af dine besøgende foretager køb, er der helt klart plads til forbedringer!

   

  TRAFIK ANALYSER OG LØBENDE JUSTERINGER

UNIQ SOLUTIONS DANMARK kan løbende overvåge en webshops, og vi bruger de data der indsamles igennem bla. Google Analytics til at tilrette SEO optimeringer og spore præcist hvad dine kunder foretager sig, mens de surfer rundt på din webshop.
Søgemaskine optimenger er uundværlige for enhver webshop.

Samtidig aflægger vi månedlige rapporter over søgeord, og disses placeringer på google søgninger, samt hvor mange visninger og kliks der kommer igennem google - et absolut musthave i branchen.

Man siger jo at enhver virksomhed altid skal tilstræbe at udvikle sig og udvide - og det er præcist det samme der gælder for online shops!

 

   
   

  LAD DIT IMAGE SKINNE IGENNEM PÅ DIN WEBSHOP

Det er uhyre vigtigt når man bygger en webshop, at netop dit/Jeres image kommer i fokus igennem designet, for at skabe bedst mulig troværdighed.

Når man handler i en fysisk butik, har man menneskelig kontakt med en sælger, en kontakt man ikke har når man handler igennem en shop på nettet.

Netop derfor er det af stor vigtighed at skabe en troværdighed overfor kunderne på webshoppen - Dit salg afhænger i stor grad heraf!

Hos UNIQ SOLUTION DANMARK lærer vi altid vore kunders virksomheder godt at kende, så vi kan sikre os at alle aspekter af forretningen kommer med på webshoppen, og at konverteringsraten bliver så høj som muligt!

Alt for mange shop-ejere ligger for meget vægt på antal besøgende, og det kan vise sig at være en fejl.
Det er nemlig vigtigt at sikre sig at så mange af dine eksisterende besøgende som muligt, rent faktisk handler under deres besøg.

En udtalelse som direktøren for BOIENG engang kom med under et TV-interview er ret så beskrivende for denne situation:

"Jeg ville være tilfreds med bare 1 besøgende på vores hjemmeside om dagen - hvis han så bare bestile en Jumbo-jet til 5 millioner..."